Tervetuloa viihtymään, hoitamaan ja hellimään itseäsi!

 

Käsi- ja jalkahoidot

JALKAHOIDOT

Jalat ovat päivittäin kovalla koetuksella, ja kaipaavat hoitoa ja välillä hemmotteluakin. Jaloista kannattaa pitää hyvää huolta, jotta ne jaksavat kantaa meitä koko elämämme ajan. Jalat pysyvät terveinä ja kauniina, kun niitä hoitaa ja huoltaa säännöllisesti. Jalkahoidon perustana on hygieniasta huolehtiminen ja ihon kosteuden ylläpito. Jalkojen hoito on myös tärkeä osa hyvinvointiamme ja terveydenhoitoa.

Jalkahoito

Jalkahoidossa jalat kylvetetään jalkakylvyssä, kovettumat poistetaan, kynnet leikataan ja viilataan sekä tarvittaessa ohennetaan. Lopuksi tehdään jalkahieronta.

SPA-jalkahoito

Hemmotteleva jalkahoito, johon kuuluu jalkakylpy, kynsien, kynsinauhojen käsittely, kuorinta ja hoitava naamio. Lopuksi jalat hierotaan.

Jalkahoitoihin on mahdollista ottaa lisäksi

  1. kynsien lakkaus (sisältää kynsilakan)
  2. lihaksia rentouttava, hoitava magnesiumjalkakylpy

KÄSIHOIDOT

Manikyyri

Manikyyrissä hoidetaan ja käsitellään kynnet ja kynsinauhat, kynnet lakataan ja lopuksi tehdään rentouttava käsihieronta.

Parafiinikäsihoito

Kädet kastetaan lämpimään parafiiniin, ja laitetaan kääreisiin. Ihoa tehokkaasti pehmentävä ja kosteuttava hoito. Tehdään joko yksittäisenä hoitona tai esim. kasvohoidon yhteydessä.

Huom! Jos hoidettavalla ihoalueella ihorikko, haavaumia tai ihottumaa, hoitoa ei tehdä.

Orly GelFX Geelilakkaus

Kaunis ja kestävä LED- valokovetteinen kynsien kestolakkaus, joka kestää kauniina, lohkeamattomana ja upeakiiltoisena 2-3 viikkoa. Geelilakkaus on hellävarainen eikä riko tai haurastuta omaa kynttä.

Pohjustus- ja hoitotuotteet sisältävät ravitsevia A-, E- ja B5-vitamiineja. Ainutlaatuinen koostumus ravitsee kynsipohjaa terveyttä edistävien ainesosien ansiosta kestävyyden, vahvuuden ja kiillon varmentamiseksi. Orlyn lakat eivät sisällä tolueenia, formaldehydiä tai DBP:tä. Niitä ei myöskään ole testattu eläimillä.

Hoito sisältää kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, Orly Gel FX lakkauksen, kynsinauhaöljyn ja käsivoiteen levityksen.


SOKEROINTI

BODY SUGARING -IHOKARVOJEN POISTO SOKEROINTIMENETELMÄLLÄ

Ihokarvojen poisto hellävaraisella, tehokkaalla ja ihoystävällisellä sokerointimenetelmällä kasvojen, säärien, reisien, kainaloiden sekä bikinirajan alueelta. Myös brassisokerointi (vain naisille). Sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Sokerilla voidaan poistaa lyhyitäkin ihokarvoja, ja ne poistetaan karvankasvusuuntaan, jolloin karvat eivät katkeile. Käsittelyn jälkeen iho jää miellyttävän pehmeän tuntuiseksi.

Body Sugaring -menetelmässä käytetty sokeri on 100 % luonnontuote. Ihokarvat poistetaan juurineen, katkenneita ihokarvoja ei esiinny kuten esim. lämminvahamenetelmissä. Sokerointi on hellävaraisin tapa poistaa häiritsevät ihokarvat! Suositeltava väli karvanpoistolle on 3-4 viikkoa. Sokeroinnilla iho pysyy sileänä viikkoja, noin 3 - 6 viikkoa karvankasvuvauhdista riippuen. Säännöllisellä käsittelyllä ihokarvan laatu ja kasvu vähitellen heikkenee ja voi jopa loppua.

Body Sugaring -vartalosokerointi ~ makein tapa päästä häirtsevistä ihokarvoista!

mmm


HIERONNAT

Intialainen päähieronta

Koko kehoa hoitava ja rentouttava. Hieronnassa käsitellään niska-hartiaseutu, olkavarret, pää ja korvat. Hieronta poistaa stressiä ja lihasjännityksiä, rauhoittaa mieltä, parantaa keskittymiskykyä, aineenvaihduntaa, päänahan hyvinvointia ja hiusten kasvua. Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha hoitomuoto, joka "syvärentouttaa" ja poistaa stressiä, parantaa unen laatua, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Helpottaa päänsärkyä/migreeniä sekä niska-hartiasärkyä, lisää myös aivojen hapensaantia.

Intialainen päähieronta ei sovi henkilölle jolla on: aivoverenkiertohäiriöitä, flunssa tai akuutti tulehdus, iho rikki hoidettavalla alueella, pahoja kulumia niskassa, sydämentahdistin, syöpä, paikallinen infektio tai tarttuva ihotauti, psoriasis pään alueella tai epilepsia.

REJUVANESSENCE A.L.T - kasvojen kiinteyttävä ja rentouttava sidekudoshieronta

Rejuvanessence A.L.T on kasvoja kiinteyttävä, luonnollisesti kohottava ja erittäin tehokkaasti lihaksia rentouttava sidekudoshierontamenetelmä. Hoito käsittää kuusi eri hoitojaksoa. Sidekudoshieronta on kevyesti sormenpäillä tehtävää lihaksiin ja sidekudoksiin kohdistuvaa hierontaa.

Rejuvanessence A.L.T

  • KIINTEYTTÄÄ JA KIRKASTAA KASVOJEN IHOKUDOSTA
  • VÄHENTÄÄ RYPPYJÄ JA JUONTEITA
  • HIDASTAA IKÄÄNTYMISPROSESSIA
  • RENTOUTTAA KOKONAISVALTAISESTI
  • APUA MM. PURENTAONGELMIIN
  • TEHOKAS HOITO MYÖS ESIM. ÄÄNITYÖNTEKIJÖILLE

Hoidossa käsitellään kasvojen lihakset yksitellen mukaanlukien myös kaulan, päänahan ja niskan alue. Sidekudoshieronta vaikuttaa ihon eri kerroksia yhdistäviin sidekudoksiin palauttaen niiden elastisuuden. Tehokas hoito, jonka tulokset näkyvät ja tuntuvat!

Kasvojen lymfahieronta

Lymfahieronta on ennaltaehkäisevää terveyden ja kauneuden hoitoa. Se sopii vanhenemisilmiöiden ehkäisyyn ja hoitoon. Lymfahieronta on myös erittäin rentouttava, kudoksia hoitava ja puhdistava hierontamenetelmä, joka poistaa kudoksista kuona-aineita ja nestettä. Lymfahieronnalla sopii myös henkilölle, jolla on aknea, rosaceaa tai couperosaa, kasvojen ja silmäympärysalueen turvotusta sekä ennen ja jälkeen kirurgisten toimenpiteiden. Myös rentouttavana ja virkistävänä hoitona.

HOT STONE- kuumakivihieronta

Koko vartalolle tehtävä erittäin rentouttava hierontahoito. Hieronnassa käytetään lämmitettyjä kiviä, jotka sitovat tehokkaasti lämpöä itseensä ja joiden lämpövaikutus ulottuu syvälle kudoksiin. Kuumakivihierontakivet ovat sileitä ja ne liukuvat iholla kevyesti. Lämmöllä ja hieronnalla on yhdessä endorfiinejä vapauttava vaikutus. Hoito antaa kokonaisvaltaisen hyvän olon. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta. Hieronta edistää ja aktivoi aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja lymfakiertoa sekä helpottaa ja laukaisee lihasjännityksiä. Kuumakivihieronta on stressiä laukaiseva ja nautinnollinen hetki koko keholle ja mielelle.

Kiviterapian vasta-aiheita ovat kaikki sairaudet, joissa lämmönsietokyky ja tunto on alentunut joko paikallisesti tai kokonaisvaltaisesti. Kiviterapiaa ei tehdä suonikohjuihin, diabeetikoille, sydänsairaille eikä mielellään ohentuneelle iholle. Muita esteitä kuumakivihieronnalle ovat esimerkiksi tarttuva ihosairaus, tulehdus, kuume, flunssa, jne. Jos olet epävarma, voitko ottaa vastaan hierontaa, kysy neuvoa lääkäriltäsi.

Yhteystiedot

Kauneus- ja jalkahoitola Helinä
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Sarkalantie 6, 45610 Koria, Kouvola
044 355 0353
Facebook »

Aukioloajat

Olen hoitolassa paikalla arkisin, maanantaista perjantaihin pääsääntöisesti klo 9.00 - 17.00.

Parhaiten tavoitat puhelimitse, mutta jos en vastaa puhelimeen, on minulla hoito kesken (esim. hieronta). Tällöin soitan mahdollisimman pian takaisin.

Tervetuloa jalkahoitoon tai kauneushoitoon Kouvolaan!