Tervetuloa viihtymään, hoitamaan ja hellimään itseäsi!

 

Kasvohoidot

Radiofrekvenssi eli RF-hoito

Radiofrekvenssihoito kohottaa kasvojen ihoa ja tasoittaa väriä, poistaa ryppyjä, juonteita ja turvotusta kasvoilta, lisää ihon kimmoisuutta. Hoito on tehokas silmänympärysalueen rypyille, juonteille, tummille silmänalusille, silmäpusseihin, nasolabiaalijuonteisiin ja huulirypyille. Radiofrekvenssihoito kiinteyttää myös kaksoisleukaa sekä kaulan ihoa.

Radiofrekvenssihoidon teho perustuu radiotaajuusenergiaan, jota johdetaan tehokkaasti ihon eri kerroksiin ja ihonalaiskudoksiin. Radiotaajuusenergia lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta. Energia nostaa ihokerrosten ja ihonalaiskudoksen lämpötilaa, jolloin kollageenisäikeet, pintakapillaarit sekä rasvasolut kutistuvat. Myös entsyymitoiminta ja verenkierto aktivoituvat, ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on kiinteytynyt, tasaisempi ja kauniimpi iho. Pienet rypyt ja juonteet häviävät, ja ihon kimmoisuus lisääntyy.

Hoito on kivuton ja miellyttävää, hoitokäsittely tuntuu lämpönä iholla. Radiofrekvenssi on hoito, jolla saadaan tuloksia jo yhden hoidon jälkeen. Sarjahoidolla hoitovaikutus on tehokkaampi pitkäaikaisempi. RF-käsittelyä suositellaan 1-2 kertaa 4-8 viikon ajan, jonka jälkeen ylläpitohoitoja 1-2 kertaa kuukaudessa.


Mesoterapiahoito

Mesoterapialla hoidetaan ihon eri ongelmia, kuten ryppyjä, juonteita, väsynyttä ihoa. Hoidolla on ihoa kirkastava, elvyttävä ja kiinteyttävä vaikutus. Hoito on miellyttävä ja täysin kivuton.

Mesoterapiahoito perustuu elektroporaatioon ja elektro-osmosis menetelmään, jolla solukalvot saadaan läpäisevämmiksi ja tehoaineet kuljetetaan tehokkaasti syvälle ihoon ja kudoksiin.

Elektroporaatiomenetelmä on vuonna 2003 kemian Nobelin palkinnon saanut esteettinen hoitomenetelmä. Elektroporaatiolla hoitoaineita imeytetään ilman neulanpistoksia, jolloin vältytään infektioriskeiltä, kivulta, turvotukselta ja mustelmilta. Menetelmän avulla ennaltaehkäistään ja hoidetaan mm. ryppyjä, ihon veltostumista, kosteuden puutetta ja jopa selluliittia.

Mesoterapiahoidossa käytetään lisäksi mm. terapeuttista Ultraäänihoito/LED- väriterapiakäsittelyä, jolla kohotetaan ja kiinteytetään, supistetaan ihohuokosia sekä poistaa myös turvotusta, tasoittaa juonteita ja ryppyjä. Hoidon lopuksi kasvot viimeistellään terapeuttisella CRYO/LED –väriterapialla, joka viilentää solukanavat ja vähentää hoitavien aineiden hapettumista.

Hoito voidaan tehdä yksittäisenä hoitona tai 4-6 hoitokerran sarjana, jolloin hoitoväliksi suositellaan 1-2 viikkoa.


Quattro 4 in 1

Yhdistelmäkasvohoito Quattro 4 in 1 on hoitokokonaisuus, joka sisältää mm. timanttihiontakäsittelyn, ihon painepuhdistuksen, tehohoitoaineen paineilmaimeytyksen, Led valohoidon ja tarvittaessa kylmä otsonikäsittelyn. Painepuhdistus on hellävaraista syväpuhdistavaa ja samalla lihaksia tehokkaasti ja miellyttävästi hierova menetelmä. Hoito sopii epäpuhtaalle, rasvaisuuteen taipuvalle iholle, mutta myös kirkastavana ja virkistävänä hoitona virkistystä kaipaavalle tai vanhenevalle iholle. Led-valohoitokäsittely ihon kunnon ja tarpeen mukaan.

Kylmäotsonia käytetään aknen ja tulehdustilojen hoidossa. Otsonilla on desinfioiva, ihon väriä ja ihoa rauhoittava vaikutus.


LED- valohoito (PDT Light-Emitting Diode)

Led-valohoito on hoitokäsittely, jossa optimaalinen aallonpituus kohdistetaan suoraan hoidettavaan alueeseen. LED-valohoito siirtää valoenergiaa soluenergiaksi, joka nopeuttaa solujen kasvua, paranemista ja verenkiertoa, stimuloi kollagenituotantoa ja –toimintaa. Näin ollen se lisää ihon kimmoisuutta, sekä hoitaa ikääntyvää ja akneihoa, vaalentaa, parantaa ihokudoksen kuntoa ja rauhoittaa ja hoitaa kuumottavaa, herkistynyttä ihoa. Valohoidolla hoidetaan ja korjataan mm. kimmoisuutensa menettänyttä ihoa, ryppyjä ja juonteita. PDT Led- valohoito rauhoittaa akneihoa, ihon punoitusta, ruusufinniä ja couperosaihoa..

Eri värisillä LED-valoilla on oma ominainen aallonpituutensa, ja näin ollen eriväriset LED-valot vaikuttavat iholla eri tavoin. Hoitomenetelmällä voidaan hoitaa kaikenikäisiä ja kaikkia ihotyyppejä. Lisäksi se on hellävarainen, kivuton, tehokas sekä ihosoluja ja kudosta vaurioittamaton hoitomuoto.

Led-valohoitoa suositellaan

  • epäpuhtaalle iholle mm. akne, näpyt, epäpuhtaudet, mustapäät
  • harmaalle ja kellertävälle iholle, pigmenttiläiskille, arpien hoito
  • kimmoisuutensa menettäneelle iholle, rypyille, juonteille, laajentuneille ihohuokosille
  • ihon rauhoittamiseen esim. ihon punoitus, ruusufinni, couperosa

LED-valohoito voidaan tehdä yksittäisenä hoitona tai yhdistettynä muihin kasvohoitoihin.


Timanttihionta

Timanttihiontahoito on tehokas ja ihoa uudistava käsittely. Ihonväri kirkastuu ja ihosta tulee pehmeä ja sileä. Käsittelyn jälkeen ihosta tulee vastaanottavaisempi, jolloin hoitotuotteiden vaikutus tehostuu ja ne imeytyvät paremmin ihoon.

Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä, tasaisemmalta ja puhtaammalta. Timanttihionnalla voidaan hoitaa myös mm. ryppyjä, pigmenttimuutoksia ja arpia. Suositellaan muun muassa suurihuokoiselle, rasvaiselle, tukkeutuneelle, elottomalle ja vanhenevalle iholle.

Timanttihionta tehdään yksittäisenä hoitona tai yhdistettynä muihin hoitoihin (esim.ultraääni-ihonpuhdistus/kiinteyttävä ultraäänikäsittely/perinteinen kasvohoito).


KLASSINEN KASVOHOITO (sis. kasvohieronnan)

Klassinen eli perinteinen kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, ihon höyrytyksen, kuorinnan, hoitoampullin/seerumin, kasvohieronnan, hoitonaamion ja hoitovoiteet. Hoito ei sisällä laitehoitokäsittelyä. Käsittelyyn on lisäksi on mahdollista ottaa ihon kunnon ja tarpeen mukaan esimerkiksi mekaaninen puhdistus / timanttihionta / ultraääni-ihonpuhdistus / kiinteyttävä ultraääni / Aha-hedelmähappohoito


ANTI-AGE BTB13 KASVOHOITO

Anti-Age BTB13 kasvohoito tehdään kiinteyttävillä Anti-Age BTB13 hoitolinjan hoitoaineilla, jotka perustuvat patentoituun kantasoluteknologiaan Anti-Age BTB13 yhdisteeseen. Vaikuttavina tehoaineina ovat BTB13:n aineosat eli oroottihappo, L-karnitiini ja hyaluronihappo.

Anti-Age BTB13 hoitoon sisältyy alkupuhdistus, Anti-age BTB13 AHA-happokuorinta, Anti-Age BTB13 hoitoseerumi, kasvohieronta ja Anti-Age BTB13 kasvonaamio ja lopuksi Anti-Age BTB13 hoitovoide I,II tai III.

Tehostaaksesi hoidon tulosta, saat kätevästi Helinästä myös BTB13 kotihoitotuotteet!


LUXUSKASVOHOITO

Luxuskasvohoito on muutoin kuin klassinen, lisäksi hoitoon kuuluu dekolteealueen hoito.


IHONPUHDISTUKSET

ULTRAÄÄNI-IHONPUHDISTUS

Hellävarainen, kivuton syväpuhdistus, joka kirkastaa ja elvyttää ihon omia toimintoja, puhdistaa ihohuokoset hellävaraisesti. Ultraäänikuorinta kirkastaa ihonväriä, poistaa talia ja mustapäitä. Tehdään yksittäisenä hoitona sekä voidaan yhdistää myös muihin kasvohoitoihin. Käy myös herkälle iholle.

MEKAANINEN IHONPUHDISTUS

Mekaanisessa ihonpuhdistuksessa iho lämmitetään kasvohöyryn avulla, jolloin ihohuokoset avautuvat, ja tali pehmenee. Epäpuhtaudet poistetaan mekaanisesti. Hoito sopii epäpuhtaalle iholle, jossa mm. mustapäitä.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, hoitonaamion ja hoitovoiteen.

AHA-HEDELMÄHAPPOKUORINTA

Hedelmähappokuorinta perustuu glykolihappoon, joka on hedelmähapoista pienin ja syvävaikutteisin molekyylikooltaan. Aha-hedelmähappokuorinta on kemiallisesti glykolihapolla tehtävä ihonpuhdistuskuorinta.

Hedelmähapot liuottavat solujen välistä kittiainetta ja kuorivat sarveissolukkoa ihon pinnalta. Iho puhdistuu ja kirkastuu. Kuorinnan jälkeen hoitavat vaikutusaineet imeytyvät paremmin ihoon. Kuorivan vaikutuksen lisäksi hedelmähapot kosteuttavat ihon ylimpiä kerroksia.

Hedelmähappokuorintaa suositellaan mm.

  • suurihuokoiselle, epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle
  • akneen
  • ikääntyneelle iholle, jossa laajentuneet ihohuokoset ja ryppyjä
  • paksuuntuneelle iholle
  • kuivalle ja karhealle iholle
  • elottomalle ja väsyneelle iholle

SILMÄNYMPÄRYSHOIDOT

Herkkä ja ohut silmänympärysiho kaipaa myös hoitoa. Voit valita joko kasvohoidon yhteydessä tehtävän silmänympäryshoidon, kuten kosteuttavilla ja/tai kiinteyttävillä hoitoaineilla tehtävä hoito. Silmänympäryshoito sisältää. puhdistuksen, tehoampullin/seerumin, naamion sekä hieronnan.

Silmänympäryshoitoihin on myös tehokkaita erikoislaitehoitoja, kuten Mesoterapiahoito elektroporaatiolla tai Radiofrekvenssi- kiinteytyshoito. Nämä voidaan joko yhdistää kasvohoitoihin tai tehdä omana hoitonaan.


RIPSET JA KULMAT

Ripsien ja kulmien kestovärjäykset

Ripsiä ja kulmien kestovärjäyksellä saadaan väriä ja näyttävyyttä. Värit kestävät noin kuukauden päivät. Kulmat kehystävät kasvoja, joten niiden värjääminen ja muotoilu sekä ylimääräisten hajakarvojen siistiminen korostavat kasvoja kauniisti.

Ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutuksella ripsistä tulee kauniin kaarevat pitkäksi aikaa. Kestotaivutus korostaa myös ripsien pituutta. Kesto noin 6-8 viikkoa. Kestotaivutuksen yhteydessä on mahdollista tehdä ripsien kestovärjäys.

Yhteystiedot

Kauneus- ja jalkahoitola Helinä
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Sarkalantie 6, 45610 Koria, Kouvola
044 355 0353
Facebook »

Aukioloajat

Olen hoitolassa paikalla arkisin, maanantaista perjantaihin pääsääntöisesti klo 9.00 - 17.00.

Parhaiten tavoitat puhelimitse, mutta jos en vastaa puhelimeen, on minulla hoito kesken (esim. hieronta). Tällöin soitan mahdollisimman pian takaisin.

Tervetuloa jalkahoitoon tai kauneushoitoon Kouvolaan!