Tervetuloa viihtymään, hoitamaan ja hellimään itseäsi!

 

Tuotteet

Dr-Baumann

Dr. Baumann

BIONOMINEN ihonhoitosarja Dr.Baumann

on ihonhoitosarja, jonka tuotteissa ei ole käytetty väriaineita, kemiallisia säilöntäaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä eikä haitallisia valonsuoja-aineita. Tuotteita ei ole myöskään testattu eläinkokein. Ihonhoitosarja käsittää kasvo-, jalka-, käsi- ja vartalohoitotuotteet, aurinkovoiteet sekä meikit.

MITÄ IHOMME TODELLA TARVITSEE?! Turvallinen ja bionomiset kriteerit täyttävä Dr.Baumannin hoitolakosmettiikkasarjan hoitoaineet sisältävät vaikutusaineita , jotka muistuttavat koostumukseltaan ihon luontaista rakennetta. Hoitoaineet sisältävät mm. monikerrosliposomeja, ihon kosteuspitoisuutta tehokkaasti lisääviä keramideja, A-,B3-,C-,D-,E- ja F-vitamiineja. Sopivat hyvin myös herkälle iholle!

Dr. Baumann kosmetiikan tutkimus- ja kehitystyö perustuu bionomiaan, elämänlakien tieteeseen eli tuotekehityksessä huomioidaan ihon ja elimistön aineenvaihduntaprosessit sekä ympäristönäkökulma.


 
 
btb13

BTB13 -kosmetiikkasarja

BTB13 Anti-Age - paras Anti-Age tehohoito kantasoluteknologian avulla

BTB13TM on suomalainen innovaatio, joka perustuu suomalaisen tutkijaryhmän laajasti patentoituun yhdisteeseen BTB13TM. Sen vaikuttavat aineet ovat L-karnitiini (BT), oroottihappo (B13) sekä hyaluronihappo. BTB13-yhdiste tuo poikkeuksellista tehoa ihon ikääntymisen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Yhdisteen vaikuttavia aineita on ihossa luonnostaankin, mutta niiden määrä vähenee iän myötä . BTB13 TM yhdisteen teho perustuu mm. ihosolujen ja kantasolun toiminnan aktivointiin.

Kantasolut vastaavat uusien ihosolujen tuotannosta. BTB13TM yhdisteellä on myös erittäin antioksidanttinen, soluja suojaava vaikutus, joka on myös todistettu laboratoriokokein. Myös solujen energia-aineenvaihdunta toimii paremmin, ja ihosta tulee heleämpi ja kirkkaampi.

BTB13 Medical - patentoitua kantasoluteknologiaa ongelmaiholle

Kun ihon toiminnassa on häiriöitä, kuten esimerkiksi atooppista ekseemaa, aknea, ruusufinniä, couperosaa, kuivuutta, kutinaa, tavallisen kosmetiikan hoitovaste ei riitä. Medical linjan päätuote on Medical seerumi, joka sisältää BTB13 yhdistettä ja sen lisäksi Medical Complexia, joka edistää ihosolujen uusiutumista ja vähentää tulehdusta sisältämiensä B3-, B5-, B6-, C- ja E- vitamiinien avulla.


bion

Bion

BION- tieteen uusi saavutus ihonhoidossa

Kosmeettisten tuotesarjojen valmistuksessa ei yleensä käytetä hyväksi molekyylibiologian tai biokemian asiantuntemusta. BION-tuotteiden taustalla on ihotautilääkärin ja ihon toimintoihin erikoistuneen biokemistin yhteistyö.

Toimiakseen normaalisti iho tarvitsee vitamiineja, kivennäisaineita, proteiineja ja aminohappoja. Bionin tuotteilla voidaan menestyksekkäästi hoitaa aknen eri muotoja.


ekopharma professional

EkoPharmaProfessional

EkoPharma Professional on suomalainen luonnonkosmetiikkasarja, joka on kehitetty herkälle iholle. Hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho ovat olleet sarjan kulmakiviä. Sarjaan kuuluu neljä eri tuotelinjaa, Mustaherukka-linja (herkän , couperosaihon ja allergisen ihonhoito), Vadelma- hoitolinja kosteuttaa ja heleyttää ihoa, tehden siitä pehmeän ja kimmoisamman. Tyrni-hoitolinjan tuotteet uudistavat ja kiinteyttävät ihoa tehden siitä kirkkaamman ja sileämmän. Karpalo-hoitolinja tasapainottaa talintuotantoa ja vähentää tulehdusta tehden ihosta raikkaan ja puhtaamman.


jane-2jane-1

Jane Iredale -mineraalimeikit

Jane Iredale- meikkituotteet on valmistettu parhaista farmakologisen tason mineraaleista, aidoista luonnosta saatavista aineosista. Tuotteissa ei ole käytetty mineraaliöjyjä, talkkia eikä kemiallisia väri- tai säilöntäaineita, kuten FD&C-väriaineita tai parabeeneja. Tuotteet ovat Allergiaportaalissa.

Jane Iredale-mineraalimeikkisarjan tuotteet perustuvat puhtaisiin luonnonmineraaleihin ilman haitallisia täyte- ja sidosaineita, kuten talkkia tai mineraaliöljyjä. Myöskään ihoa ärsyttäviä kemiallisia säilöntäaineita (esim. parabeenejä)ei ole käytetty!

Meikkituotteet peittävät hyvin mm. punaisuutta ja jättävät ihon luonnollisen kuulakkaaksi. Iholla tuntuvat höyhenen keveältä, luonnolliselta. Jane Iredale -meikit eivät sisällä bakteerien kasvua edistäviä aineosia, eivätkä ne tuki ihohuokosia. Meikeissä on myös hyvä UV-suoja (sk18-20).

 

Yhteystiedot

Kauneus- ja jalkahoitola Helinä
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Sarkalantie 6, 45610 Koria, Kouvola
044 355 0353
Facebook »

Aukioloajat

Olen hoitolassa paikalla arkisin, maanantaista perjantaihin pääsääntöisesti klo 9.00 - 17.00.

Parhaiten tavoitat puhelimitse, mutta jos en vastaa puhelimeen, on minulla hoito kesken (esim. hieronta). Tällöin soitan mahdollisimman pian takaisin.

Tervetuloa jalkahoitoon tai kauneushoitoon Kouvolaan!